Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Download ~ Digue'm qui s贸c ~ by Julia Navarro ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Digue'm qui s贸c

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: Digue'm qui s贸c
  • Author : Julia Navarro
  • Release Date : January 15, 2010
  • Genre: Fiction & Literature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2318 KB

Description

Espionatge i intriga en estat pur, amors i desamors, aventura i hist貌ria d'un temps esquin莽at. Digue'm qui s贸c 茅s un apassionat relat protagonitzat per uns personatges inoblidables, les vides dels quals construeixen un retrat magn铆fic de la hist貌ria del segle XX.

Una periodista rep la proposta d'investigar la vida de la seva bes脿via, Amelia Garayoa, una dona de la qual nom茅s se sap que va fugir i va abandonar el seu marit i el seu fill poc abans que esclat茅s la Guerra Civil espanyola. Per rescatar-la de l'oblit, n'haur脿 de reconstruir la hist貌ria des dels fonaments i fer encaixar, una a una, totes les peces de l'immens i extraordinari trencaclosques de la seva vida.

Marcada per quatre homes que la van fer canviar per sempre, la hist貌ria d'Amelia 茅s la d'una antihero茂na presonera de les seves contradiccions, que cometr脿 errors i no acabar脿 mai de pagar-los, i que patir脿 en pr貌pia pell la crueltat del nazisme i de la dictadura sovi猫tica.

Digue'm qui s贸c 茅s una novel·la plena d'intriga, pol铆tica, espionatge, amor i tra茂ci贸. Des de l'Espanya republicana fins a la caiguda del Mur de Berl铆n, passant per la Segona Guerra Mundial i la Guerra Freda, retrata de manera apassionant el segle XX.

Ressenya:
«Un relat pol铆tic, social i hum脿 del passat m茅s immediat.»
El Pa铆s


Ebook Download "Digue'm qui s贸c" PDF ePub Kindle